Novak Djokovic-Rafael Nadal, super finala turneului de la Roma
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Finala turneului de la Roma se va disputa între Novak Djokovic și Rafael Nadal, după ce sârbul a reușit să se califice la rândul său în finală.

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (1 ATP, principal favorit) s-a calificat sâmbătă seara în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro, după ce a trecut în semifinale de italianul Lorenzo Sonego (33 ATP), în trei seturi, 6-3, 6-7 (5/7), 6-2.

Sârbul a obţinut victoria după două ore şi 45 de minute, el reuşind 5 aşi şi făcând 2 duble greşeli, adversarul său având 3 aşi şi trei duble greşeli.

Djokovic va juca duminică în ultimul act contra spaniolului Rafael Nadal (3 ATP, favorit nr. 2) care l-a învins tot sâmbătă, în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe americanul Reilly Opelka.


Simona Halep, marea favorită a turneului de la feminin, s-a accidentat și nu știe cât va lipsi



Aşa cum se ştie, la feminin finala se va disputa între Karolina Pliskova (Cehia, 9 ATP, favorită nr. 9) şi poloneza Iga Swiatek (15 WTA, a 15-a favorită).

„După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi și voi începe recuperarea în piscină și sala de gimnastică de luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea”, transmite pe siteul său Simona Halep.

Simona Halep, campioana en-titre la Internazionali BNL d’Itali,a a fost nevoită să se retragă după ce a suferit o accidentare la picior în meciul cu Angelique Kerber în turul doi (6-1, 3-3).

„În acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt dezamăgită să închei turneul la Roma așa, dar voi face tot ce pot pentru a avea mă recupera după accidentare și să mă întorc cât mai curând posibil. Mulțumesc mult pentru sprijin și vă voi ține la curent cu progresele mele”, anunța miercuri Halep, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel