Novak Djokovic și Matteo Berrettini joacă finala masculină la Grand Slam-ul de la Wimbledon
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Novak Djokovic și Matteo Berrettini s-au calificat în finala Grand Slam-ului de la Wimbledon.

Jucătorii de tenis Novak Djokovic (1 ATP) și Matteo Berrettini (9 ATP) s-au calificat, vineri, în finala Grand Slam-ului de la Wimbledon și se vor înfrunta pe arena central londoneză în cursul zilei de duminică, de la ora 16.00.

Sârbul Novak Djokovic va juca cea de a 7-a finală la All England Club, fiind posesorul trofeului de 5 ori și campion în exercițiu. Acesta a trecut în semifinală, fără mari probleme, de canadianul Denis Shapovalov (12 ATP) cu 7-6 (3), 7-5, 7-5, după un meci ce a durat 2 ore și 47 de minute.

În primul set, canadianul a fost în avantaj până la 5-4, cu un break avans, însă Djokovic a egalat și apoi s-a impus în tiebreak. Setul doi și trei au fost trase la indigo, sârbul realizând break-ul de fiecare dată pe final de set. Djokovic a ajuns astfel la cea de a 20-a victorie consecutivă la turneul londonez.

De cealaltă parte, italianul Matteo Berrettini (9 ATP) s-a calificat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam, după ce a trecut în 4 seturi de polonezul Hubert Hurkacz (18 ATP), cu 6-3, 6-0, 6-7 (3), 6-4, după două ore și 39 de minute, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel