Novak Djokoviv, CRITICAT de fani după cazurile de COVID-19 din tenis
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fanii de pe reţelele de socializare s-au luat de Novak Djokovic pentru că a organizat turneul Adria Tour din Croaţia. Finala turneului s-a anulat după ce Grigor Dimitrov a anunţat că are coronavirus.

Turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în Croaţia ar putea avea un deznodământ tragic. Finala nu s-a mai jucat după ce Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv la COVID-19.

Bulgarul a avut contact direct cu toţi jucătorii prezenţi la Zadar, alături de care a petrecut şi a jucat şi baschet, iar acum toată lumea este testată.

Un alt jucător care a luat parte la turneu, Borna Coric, a anunţat că are şi el virusul. Măsurile de distanţare socială au fost minime, motiv pentru care fanii tenisului s-au revoltat pe reţelele de socializare. Şi jucătoarea Alize Cornet a reacţionat pe pagina sa de Twitter.

„În timp ce mă uitam la Adria Tour, simţeam că ceva este foarte greşit. Sunt singura care gândeşte aşa? Cazul lui Grigor este o consecinţă a turneului? Fă-te bine repede, Grigor! "

„Felicitări, Nole! Se pare că protecţia divină n-a funcţionat", "Djokovic, eşti un iresponsabil!"

„Se pare că şi prietenii lui Dimitrov vor fi testaţi pozitiv în curând" - au fost doar câteva dintre reacţiile de pe Twitter ale fanilor tenisului, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel