Novak Djokoviv, CRITICAT de fani după cazurile de COVID-19 din tenis
Autor: Florin Răvdan pe 22 iun, 14:53 | Tenis

Foto: Agerpres

Fanii de pe reţelele de socializare s-au luat de Novak Djokovic pentru că a organizat turneul Adria Tour din Croaţia. Finala turneului s-a anulat după ce Grigor Dimitrov a anunţat că are coronavirus.

Turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în Croaţia ar putea avea un deznodământ tragic. Finala nu s-a mai jucat după ce Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv la COVID-19.

Bulgarul a avut contact direct cu toţi jucătorii prezenţi la Zadar, alături de care a petrecut şi a jucat şi baschet, iar acum toată lumea este testată.

Un alt jucător care a luat parte la turneu, Borna Coric, a anunţat că are şi el virusul. Măsurile de distanţare socială au fost minime, motiv pentru care fanii tenisului s-au revoltat pe reţelele de socializare. Şi jucătoarea Alize Cornet a reacţionat pe pagina sa de Twitter.

„În timp ce mă uitam la Adria Tour, simţeam că ceva este foarte greşit. Sunt singura care gândeşte aşa? Cazul lui Grigor este o consecinţă a turneului? Fă-te bine repede, Grigor! "„Felicitări, Nole! Se pare că protecţia divină n-a funcţionat", "Djokovic, eşti un iresponsabil!"

„Se pare că şi prietenii lui Dimitrov vor fi testaţi pozitiv în curând" - au fost doar câteva dintre reacţiile de pe Twitter ale fanilor tenisului, scrie Mediafax. 

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri