NU faceți așa ceva! Gest REGRETABIL într-un supermarket
Autor: Andrei Itu pe 09 apr, 10:39 | Internațional

O femeie din statul California a fost arestată după ce a lins diverse produse - alimente şi alte mărfuri - într-un supermarket, a anunţat miercuri Poliţia locală, citată de AFP. 

Poliţiştii americani au fost chemaţi să intervină într-un magazin din South Lake Tahoe, oraş aflat lângă graniţa cu statul Nevada, deoarece 'o clientă lingea produse alimentare' în plină pandemie de coronavirus, a declarat Chris Fiore, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale.

Înainte ca poliţiştii să sosească la faţa locului, femeia a lins şi câteva bijuterii comercializate în acel magazin. Suspecta, Jennifer Walker, în vârstă de 53 de ani, şi-a umplut căruciorul de cumpărături cu diverse produse, inclusiv carne şi alcool, pentru care nu dispunea însă de fondurile necesare plăţii, a precizat Chris Fiore.

Femeia a fost plasată în custodia Poliţiei pentru acte de vandalism, iar mărfurile linse de ea a trebuit să fie distruse din cauza temerilor legate de posibila lor contaminare cu noul coronavirus, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri