Nu mai arunca apa în care ai fiert pastele. Uite ce poţi face cu ea
Autor: Ana Vasilescu pe 16 noi 2019 / 17:35 | Magazin

Apa în care ai fiert pastele te poate ajuta mai mult decât crezi. Vă prezentăm câteva motive care vă vor convinge să nu mai aruncaţi niciodată apa în care fierbeţi pastele. 

Dacă apa este fără sare, udă plantele

Datorită conținutului de minerale din apă, plantele voastre vor arăta mult mai bine. Este un îngrășământ natural şi economic. Dacă folosiţi apa caldă, rezultatele vor fi mult mai bune.  

Dacă apa are sare, vei putea elimina bucurienile

Apa în care aţi fiert pastele vă poate scăpa de buruienile din grădină. Veţi putea avea propriul erbicid organic şi veţi putea să economisiţi bani. Aveți grijă să nu turnați apă clocotită și să nu invadați alte plante din grădina dvs. În caz contrar, riscați să le pierdeţi.

Citeşte şi Cum să faci maioneză de post. Cea mai bună reţetă

 

Ajută la spălarea vaselor 

Amidonul care formează pasta are proprietăți de detergent. Prin urmare, apa în care aţi fiert pastele este un produs excelent pentru spălarea vaselor. 

Este excelentă pentru păr

Vă ajută să aveţi un păr mătăsos şi strălucitor. În plus, veți avea și rezultate excelente pentru părul deteriorat. Pur și simplu turnați apa călduţă peste păr, apoi faceţi un masaj şi lăsaţi să acţioneze timp de 10 minute, după care folosiţi şamponul obişnuit. 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri