Nu mai sunt medici la ATI. Tudose TUNĂ și FULGERĂ: „Dacă eram premier, asta făceam!“
Autor: Ioan-Radu Gava pe 26 noi 2020 / 22:30 | Personalități politice

Mihai Tudose

Invitat la Realitatea Plus, Mihai Tudose a explicat cum ar fi rezolvat situația paturilor de ATI, dacă se afla la guvernare.

Invitat la Realitatea Plus, Mihai Tudose a tras un semnal de alarmă puternic privitor la problema medicilor de ATI. Iată ce a spus fostul prim-ministru:

„Noi nu că nu avem spitale, nu spitalul ne deranjează. Faci 200.000 de paturi, dar ce pui la capul acelui pat? Pe cel de la ISU? Îți trebuie un medic, o asistentă. Ai avut timp 7 luni să te pregătești pentru chestia asta. Să facă Guvernul și să spună Frate, eu de luna viitoare deschid un call de angajat medici și asistenți pe ATI. Vreți să mă angajez eu la Guvern? Nu sunt la guvernare. Eu dacă eram prim-ministru, asta făceam. Fac anunț public, angajez medici de ATI din toată lumea, cu 15.000 de euro pe lună, contract pe un an. Intră în miliardul pe care îl împrumută Cîțu.

Ba mai mult, poate să intre pe planul de reziliență, de ajutor pentru pandemie. Astea sunt soluțiile. Ieșiți în lumea reală și vorbiți cu un medic sau asistent de la ATI. Oamenii sunt praf, mai au un pic și clachează.“

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri