Nume CONTROVERSATE, propuse de viceprimarul USR-PLUS la șefia spitalelor din București: Fiică de milionar, șefă de magazin și contabilă vizată de DNA
Autor: Doinița Manic pe 29 apr, 15:05 | Personalități politice

Sursă foto: Facebook Horia Tomescu

Captură video RealitateaPlus

Captură video RealitateaPlus

Captură video RealitateaPlus

Captură video RealitateaPlus

Viceprimarul USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, ar fi pregătit o listă pentru funcțiile din Consiliile de Administrație (CA) ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei.

Pe lista întocmită de viceprimarul USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, se află mai multe nume controversate. În plus, Tomescu nu s-ar fi consultat cu partenerii politici când a întocmit lista, iar în Coaliție au apărut nemulțumiri, transmite RealitateaPlus.

Astfel, pe lista întocmită de Horia Tomescu se află și Alexandra Cacioianu, fiica cunoscutului milionar Virgil Cacioianu. Înainte de a fi angajată la ASSMB, aceasta s-a ocupat de afacerile tatălui său. Potrivit unor surse, Alexandra Cacioianu a câștigat un proiect în Portul Cernavodă cu o valoare de 30 de ori mai mare decât cifra sa de afaceri. 

Lista continuă cu Cristian Plută. Acesta a fost implicat în mai multe proiecte controversate, cum ar fi modernizarea Spitalului de Copii Victor Gomoiu din Capitală, unde prețurile ar fi fost supravealuate. 

Horia Tomescu o propune pentru un Consiliul de Administrație și pe Claudia Pleșan. Aceasta are studii în contabilitate și a fost vizată de DNA în dosarul privind medicul cu diplomă falsă de la Spitalul Ilfov. Un al nume controversat este cel al Violetei Dumitru. Potrivit CV-ului, ea a fost timp de 17 ani șefă de magazin la Romarta. 

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri