Nunți și botezuri 2021. Cîțu: După 1 iunie, revenim la normalitate. E un pas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Restaurant / Foto Pexels
Restaurant / Foto Pexels
Premierul Florin Cîțu a anunțat luni, 5 aprilie, formarea unui comitet interministerial, aflat în coordonarea sa, care se va ocupa de „revenirea la normalitate” în România, începând cu data de 1 iunie 2021.

„Avem nevoie să arătăm românilor momentul în care vom reveni la normalitate. 1 iunie este primul pas pe care îl văd. Nu e o revenire 100%, dar e primul pas și trebuie pregătit. De aceea avem acest comitet interministerial în care sunt implicate toate ministerele pentru că toată economia trebuie să fie implicată”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta a precizat că revenirea la normalitate depinde de campania de vaccinare.

La conferința de presă organizată luni, premierul Florin Cîțu a fost întrebat și ce se va întâmpla cu organizarea „evenimentelor de familie”: „Am anunțat astăzi că, după 1 iunie, vorbim de revenirea la normalitate. Bineînțeles că este un prim pas. Așa cum ne gândim la soluții pentru restul economiei, bineînțeles că ne gândim și pentru aceste evenimente private. Suntem gata să ascultăm soluțiile, cum putem să le deschidem.”

„Le vom deschide în momentul în care asigurăm că aceste evenimente vor păstra anumite reguli. Deci, suntem de acord să discutăm cu toată lumea, să vedem cum mergem mai departe!”, a spus Florin Cîțu.

„Avem două luni în care să ne pregătim”, a subliniat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel