O asistentă din Baia Mare, infectată cu COVID-19, a murit la scurt timp după ce a născut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O asistentă din Baia Mare, infectată cu COVID-19, a murit la scurt timp după ce a născut / Foto: Pixabay
O asistentă din Baia Mare, infectată cu COVID-19, a murit la scurt timp după ce a născut / Foto: Pixabay
O asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID-19, a decedat, la scurt timp după ce a născut.

Tragedie fără margini la Baia Mare. O asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID-19, a decedat, la scurt timp după ce a născut. Bebelușul a murit înaintea mamei, scrie Știri Diaspora.

Femeia a ajuns la spital în luna a opta de sarcină, după ce s-a simțit foarte rău. Înainte de a fi preluată de medici, tânăra a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. Cadrele medicale au decis să o opereze de cezariană în speranța că bebelușul va fi bine. La trei zile de la naștere, fetița a murit. La o zi după ce a fost anunțată de moartea fetiței ei, tânăra mămică a decedat și ea.

Asistenta nu era vaccinată

Acum familia asistentei acuză personalul medical că nu au menajat-o atunci când i-au dat vestea tragică și din această cauză femeia ar fi suferit un șoc și a decedat. Pe certificatul de deces al femeii de 34 de ani este indicată ca și cauza morții: edemul pulmonar, stop cardio respirator. 

Asistenta suferea de obezitate de grad 1 cauzată de sarcină, dar și de diabet zaharat, cauzat tot de sarcină. Familia tinerei susține, de asemenea, că fata nu era vaccinată împotriva COVID-19, iar toate analizele care i-au fost făcute au ieșit bune. Ei spun că acesta avea febră și era răcită, așa că a decis să meargă la spital. Tânăra fusese internată cu pneumonie severă, iar medicii au decis să o bage în sala de nașteri deoarece avea saturația de oxigen foarte scăzută.

Doctoriță vaccinată anti-COVID, găsită MOARTĂ în casă

O doctoriţă din Vâlcea a fost găsită moartă în casă în urmă cu o săptămână. Femeia se afla în autoizolare la domiciliu, după ce a fost confirmată cu Covid-19. Medicul nu ar fi avut alte probleme de sănătate și era vaccinată cu ambele doze, relatează Realitatea Plus.

Fratele femeii de 66 de ani este cel care a dat alarma, după ce nici măcar colegii săi de la Spitalul din Brezoi nu au mai putut să o contacteze. Doctorița a fost diagnosticată cu COVID-19 pe data de 31 august și, pentru că nu prezenta simptome, a fost plasată în izolare la domiciliu.

Deși expirase perioada de carantină pe data de 14 septembrie, ea și-a sunat colegii și le-a spus că încă nu și-a revenit complet, așa că a mai rămas câteva zile acasă, în concediu de odihnă.  Totuși, atunci când au văzut că nu mai reușesc să dea de ea, aceștia au sunat la numărul de urgență 112. Echipajul de intervenție care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Aceasta a fost găsită moartă în casă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel