O bandă din Brazilia s-a filmat când tranșa trupul unei tinere de 21 de ani
Autor: Andrada Oana pe 09 apr, 08:23 | Internațional

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

O tânără de 21 de ani a fost ucisă și tranșată într-o așa zisă „reglare de conturi”, de către membrii unei bande, crede Poliția din Brazilia. 

Gabriela Lima Santana, în vârstă de 21 de ani, a fost dată dispărută pe 13 martie. 11 zile mai târziu, tânăra a fost găsită moartă într-un șanț de câțiva muncitori care îndepărtau gunoiul din Capao da Canoa, Brazilia, scrie Daily Star.

Inițial, un buldozer care ridica gunoiul a scos la suprafață unul dintre brațele Gabrielei. Trunchiul, capul, picioarele și celălalt braț au fost recuperate ulterior, dintr-o valiză în care s-au găsit și două cuțite de bucătărie, dar și un fierăstrău. 

Poliția din Brazilia crede că tânăra a fost ucisă de o bandă rivală, într-o reglare de conturi.

O bandă s-a filmat în timp ce tranșa cadavrul 

 

Descoperirea macabră a muncitorilor din Capao da Canoa a fost asociată cu o înregistrare video primită de polițiști. În imaginile cu pricina se vedea cum trupul unei femei este dezmembrat într-o baie, iar resturile umane sunt puse în saci. 

Crima ar fi fost comisă într-un apartament din Rio Branco. 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care ar apărea în imagini, și un tânăr de 23 de ani, care ar fi înregistrat clipul, au fost arestați. 

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri