O echipă de fotbal a folosit păpuși sexuale pentru a umple tribunele. Și-a cerut scuze fanilor
Autor: Alexandru Ichim pe 18 mai 2020 / 19:51 | Fotbal

Fanii unei echipe de fotbal au fost înlocuiți cu păpuși sexuale. Totul pare să fi fost doar o greșeală, iar reprezentanții clubului de fotbal și-au cerut scuze pentru incident. 

O echipă de fotbal profesionistă din Coreea de Sud și-a cerut scuze după ce a folosit păpuși gonflabile sexuale pe care le-a folosit ”ca fani înlocuitori” în timpul unui meci de la sfârșitul săptămânii, scrie The Guardian.

Clubul K-League FC Seoul a spus că păpușile, care au fost amplasate în tribune, au fost comandate din neatenție după o „neînțelegere" cu furnizorul.

Meciul, urmărit de o audiență impresionantă 

 

La începutul acestei luni, K-League a devenit prima ligă de fotbal majoră care a organizat meciuri de la începutul pandemiei, cu deschiderea sezonului urmărită de o audiență mondială de fani dornici de fotbal live.

Reprezentanții clubului de fotbal și-au cerut scuze. 

"Am dori să cerem scuze fanilor", a declarat FC Seoul într-o declarație pe Instagram. „Ne pare rău."

2016 K League winners FC Seoul inadvertently used sex dolls rather than fashion mannequins to help fill empty stands this weekend. The club has apologised. Both the club and the supplier are pointing fingers at others. (It's not just COVID-19 you need to avoid catching!) #kleague pic.twitter.com/59rSU8XxYL

— Devon Rowcliffe (@WhoAteTheSquid) May 17, 2020
Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri