O falsă polițistă a fost condamnată la închisoare cu executare
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Hans Braxmeier de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Hans Braxmeier de la Pixabay
Falsa polițistă care a păcălit mai multe persoane și-a aflat, marți, sentința.

Andreea R., de 24 de ani, din Gura Humorului, a primit o condamnare de 5 ani, 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Soluția dată de magistratul de la Tribunalul Suceava nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel.

Ea mai avea la activ condamnări pentru înșelăciune, cu mod de operare aproape identic.

Pentru a fi credibilă, autoarea le-a trimis victimelor documente falsificate din care reieșea că este polițist. În același dosar a mai fost condamnat și un complice al Andreei R.. Este vorba de Gheorghe Cristian P., care trebuie să execute în regim de detenție o pedeapsă de 2 ani și 6 luni. Nici în acest caz soluția nu este definitivă.

Printre victimele tinerei s-au aflat două femei cărora le-a promis că le va găsi locuri de muncă în poliţie, pe baza unor relaţii pe care le-ar avea, dar și mama unui bebeluș cu probleme grave la inimă, din comuna Ostra, care în cele din urmă, a murit. 

De asemenea, Andreea R. a exploatat faptul că în acea perioadă foarte mulţi suceveni s-au înscris la concursuri pentru admitere în structurile poliţiei şi a profitat de naivitatea victimelor.

Sursă: Monitorul de Suceava 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel