O femeie a băgat la mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de MILIOANE de dolari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Ghinion pentru o femeie care a băgat din greșeală în mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de milioane de dolari.

O femeie care pretinde că a achiziționat biletul câștigător la o extragere a loteriei din California de 26 milioane de dolari spune că a lăsat biletul într-un buzunar al pantalonilor pe care i-a băgat în mașina de spălat, scrie BBC.

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin de convenție din suburbia Norwalk din Los Angeles, în luna noiembrie. Femeia, ar fi fost surprinsă de camere de supraveghere achiziționând un bilet de la magazin la momentul respectiv. Totuși, termenul stabilit pentru revendicarea premiului substanțial a expirat joi, așa că femeia ar putea rămâne fără bani.

Ce spun reprezentanții loteriei

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicație locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susținea că este câștigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul și se teme că l-a băgat la mașina de spălat, odată cu rufele.

Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigație.

Unde ar putea ajunge banii

Dacă nu există un câștigător recunoscut al jackpotului, banii vor fi distribuiți între școlile publice din California, au spus reprezentanții loteriei într-un comunicat. Retailerul care a vândut biletul câștigător a primit 130.000 de dolari ca parte a procedurii standard a loteriei, se menționează în comunicat.

Numerele câștigătoare pentru extragerea nerevendicată din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13, cu așa-numitul mega număr de 10.

Ce se întâmplă dacă bagi biletul loto în mașina de spălat



Este extrem de rar ca deținătorii de bilete câștigătore la Loteria din California să nu se prezinte, a raportat Los Angeles Times, citând organizatorii competiției. Totuși, nu este pentru prima dată când oamenii pretind că au cumpărat bilete câștigătoare pe care ulterior nu au putut să le prezinte.

În 2016, BBC Newsbeat a testat un bilet în mașina de spălat după ce o femeie din Marea Britanie a spus că și-a lăsat numerele câștigătoare într-o pereche de blugi murdari. Biletul s-a dezintegrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel