O femeie a dat foc unui raft cu produse într-un mall din Capitală pentru că era nervoasă - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a dat foc unui raft cu produse într-un mall din Capitală / Foto: Caprură video Realitatea Plus
O femeie a dat foc unui raft cu produse într-un mall din Capitală / Foto: Caprură video Realitatea Plus
O femeie a dat foc cu o brichetă unui raft cu produse într-un mall din Capitală.

UPDATE:

Femeia care a dat foc unui magazin de electronice dintr-un mall din București le-a spus polițiștilor că era nervoasă în acea zi și așa s-a descărcat. Inițial ea a negat acuzațiile.

”În această dimineață, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul femeii bănuite de săvârșirea infracțiunii.”, a declarat inspector Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Polițiștii spun că au găsit hainele cu care era îmbrăcată în momentul declanșării incidentului, iar într-un buzunar avea o brichetă pe care cel mai probabil a folosit-o în magazin. Au ars trei unități de calculator și un monitor au ars, însă focul nu a apucat să se extindă.

Știrea inițială:

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un mall din Capitală. O femeie a fost filmată în timp ce a incendiat un raft dintr-un magazin, transmite Realitatea Plus. 

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, după ce angajații magazinului cu aparatură electronică au sunat la 112. 

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum femeia intră în magazin, se uita cu atenție după camere și apoi dă foc cu o brichetă unui raft plin cu produse. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost rapid identificată și dusă la audieri. Prejudiciul provocat de aceasta este de 3.500 de lei. 

UNSAR: Unul din doi români este îngrijorat de incendiile care pot afecta locuințele

Incendiul rămâne pericolul cel mai des menţionat de către români atunci când se referă la riscurile care pot afecta locuinţele (56%), potrivit unui nou sondaj realizat de Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) împreună cu IRES, transmite Agerpres.

În topul primelor cinci riscuri de care se tem românii urmează vijelia şi furtuna, cutremurul, furtul şi inundaţiile. Astfel, teama de furtună şi vijelie a crescut ca percepţie, de la 40% în 2020 (locul 3), la 53% în 2021 (locul 2). În acelaşi timp, riscul de cutremur a trecut pe poziţia 3 (50% - 4 puncte procentuale), iar cel legat de furt (31% - la fel), inundaţiile (31% - +3 puncte procentuale), exploziile (27% - +3 puncte procentuale) şi alunecările de teren (18% - +2 puncte procentuale) îşi păstrează aceleaşi locuri în clasament ca şi în 2020.

Riscul de incendiu este conştientizat în special de românii cu vârste între 36 şi 50 de ani şi îi preocupă pe locuitorii din aproape toate zonele ţării. Furtunile şi vijeliile sunt cele mai de temut riscuri pentru locuitorii din Transilvania şi Banat (62%), în vreme ce cutremurul apare pe primul loc în alte regiuni - Sud, Bucureşti şi Dobrogea (58%).

În primul semestru al anului în curs, asigurătorii din România au plătit despăgubiri, în baza poliţelor obligatorii şi facultative de asigurare a locuinţelor, de aproape 43,8 milioane de lei, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă din 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel