Urmărește emisiunea live
O femeie a fost ucisă în Capitală. Update: Agresorul, găsit spânzurat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Capitală. Agresorul, liber   /  Sursă foto: Captură Antena 3
O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Capitală. Agresorul, liber / Sursă foto: Captură Antena 3
O femeie a fost înjunghiată în curtea casei de pe strada Dreptății, în București.

Update: Agresorul a fost găsit spânzurat.

Potrivit Antena 3, o femeie a fost înjunghiată pe strada Dreptății din București. Agresorul este încă liber și posedă un cuțit. Conform informațiilor, cei doi erau concubini, iar în casa în care locuiau mai era un copil. Agresorul a reușit să plece și, în aceste momente, este liber. 

Femeia agresată are vârsta de 23 de ani și și-a pierdut viața în urma înjunghierilor. Toți martorii de la eveniment vor merge la Secția 21 de Poliție pentru a da declarații referitoare la ce au reușit să vadă.

Femeie, UCISĂ de fostul iubit în Suceava

O altă crimă oribilă a cutremurat ieri România. Un bărbat de 42 de ani a mers, duminică, la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis fosta concubină. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima care ar fi fost înjunghiată în zona gâtului. Se pare că motivul crimei este gelozia.

Bărbatul și-ar fi spionat fosta iubită

Bărbatul, şofer de TIR, şi-a cunoscut iubita în urmă cu un an, scrie ProTv.ro. Cei doi și-au cumpărat apartamente în acelaşi bloc, la acelaşi etaj. Totuși, la scurt timp individul ar fi devenit violent, fiind orbit de gelozie. Femeia a reușit să obțină un ordin de protecție la sfârșitul anului, valabil până în vară, dar asta nu l-a oprit. Cunoscuţii spun că suspectul montase o cameră de supraveghere pe peretele exterior al apartamentului ca să-şi spioneze fosta iubită.

Ce spun vecinii

„Îi cunoşteam, nu-mi dau seama cum s-a întâmplat, poate o greșeală. S-au mai certat, a mai fost poliţia pe aici, s-au mai certat. Nu ne-am băgat, nu ştiam mai multe. Şi dacă mă întâlneam cu ei pe afară vorbeam cu totul şi cu totul altceva, nu de relaţie sau ceva.”, a povestit un vecin.

„Mă aveam bine şi cu el, şi cu ea. S-au certat mai demult. Nu-mi vine să cred. I-am ajutat pe poliţişti. Nu ştiau ce să facă, să o spargă, săracii (ușa. n.r.). Au dat nişte telefoane. Uite, pe aici au intrat, le-am desfăcut gardul, ăla e apartamentul, a pus scara şi s-au urcat pe balcon, au spart geamul.” a povestit un alt vecin (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel