O femeie din Suceava care vindea țigări de contrabandă a fost condamnată la închisoare
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Femeie din Suceava, condamnată la închisoare pentru contrabandă cu țigări / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Femeie din Suceava, condamnată la închisoare pentru contrabandă cu țigări / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
O femeie din Suceava a fost condamnată la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. 

O femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, a fost ridicată de polițiști și dusă în Penitenciarul Botoșani, în baza unei condamnări definitive la 5 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, scrie Monitorul de Suceava.

Argentina C. a fost condamnată de Judecătoria Suceava în luna decembrie, pedeapsa rămânând definitivă, iar mandatul fiind pus în executare marți, 19 ianuarie. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au ridicat-o de la adresa de domiciliu și au dus-o la penitenciar.

Ce atrage atenția este pedeapsa destul de mare, în raport cu cantitățile de țigări descoperite asupra femeii. S-a ținut cont probabil de faptul că femeia a fost prinsă însă în repetate rânduri. De regulă, când a fost prinsă, femeia avea asupra ei cantități mici de țigări.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel