O femeie din Vâlcea şi-a omorât mama, dintr-un motiv UIMITOR
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O femeie din Râmnicu Vâlcea şi-a ucis mama, dintr-un motiv care i-a uimit pe anchetatori. 

O femeie a fost reţinută de procurori pentru omor asupra unui membru de familie, după ce a strâns-o de gât până când victima a decedat, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, remis vineri Agerpres.

Sursa citată menţionează că femeia inculpată pentru omor a susţinut că nu mai făcea faţă dificultăţilor familiale şi situaţiei generate de starea de sănătate a mamei sale.

Declaraţia femeii, halucinantă 

Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că în dimineaţa de vineri inculpata "a intrat în dormitorul mamei sale care dormea, timp în care a luat o pernă şi a acoperit cu aceasta faţa victimei cu intenţia de a o sufoca, moment în care victima a început să se zbată, astfel, inculpata, observând că nu decedase, a strâns-o cu ambele mâini de gât, până când victima nu a mai mişcat, realizând că a decedat. Din declaraţia suspectei reiese faptul că aceasta a recurs la acest act violent întrucât a pretins că nu mai făcea faţă dificultăţilor familiale şi situaţiei generate de starea de sănătate a mamei sale, precizând totodată că după ce mama sa a decedat a apelat Serviciul de Urgenţă 112 sesizând fapta comisă".

Femeia suspectată de omor va fi prezentată sâmbătă judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii notează că investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel