O femeie din Vaslui și-a înjunghiat de Paşte iubitul și l-a lăsat patru zile să se chinuie până când a murit
Autor: Doinița Manic pe 06 mai, 18:42 | Social

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

O femeie din Vaslui și-a înjunghiat iubitul chiar în ziua de Paște. Ea l-ar fi lăsat patru zile să agonizeze, iar bărbatul a murit. 

O femeie de 32 de ani, din Vaslui, și-a înjunghiat iubitul, un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă, chiar în ziua de Paște, transmite PRO TV. Bărbatul ar fi agonizat timp de patru zile, iar femeia și-a anunțat rudele despre cele întâmplate abia aseară, atunci când a văzut că bărbatul este inconștient. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

„La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu medic, a găsit pacientul în stop cardio-respirator, cu o plagă la nivelul abdomenului. S-au aplicat manevre 50 minute, fără răspuns favorabil. Pacientul a fost declarat decedat, iar cazul a fost anunţat la poliţie.”, a declarat dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui.

 

Aveau împreună o fetiță

 

Rudele spun că femeia ar fi încercat să ascundă adevărul. Tânăra figurează cu probleme psihice în evidențele medicale. 

„Ea spunea că l-a înjunghiat prietenul de pahar, apoi a spus că s-a tăiat singur. Apoi am luat-o eu uşor şi am întrebat-o ce s-a întâmplat. Tu l-ai tăiat? Da, eu l-am tăiat, până la urmă a recunoscut.”, a povestit sora bărbatului ucis.

Tânăra suspectată de omor a mai fost anchetată în urmă cu zece ani, după ce bebeluşul ei a ajuns la spital cu muşcături pe faţă şi pe mână. Atunci, copilul a rămas în grija statului. Ea are o fetiță împreună cu bărbatul înjunghiat, dar și micuța a fost preluată de autorităţi. Cei doi ar fi consumat frecvent alcool. Polițiștii au deschis o anchetă, iar suspecta ar putea fi cercetată pentru omor sau ucidere din culpă, în funcţie de rezultatul necropsiei. 

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri