O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri
Autor: Ioan-Radu Gava pe 10 apr, 16:24 | Social

O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit sâmbătă, 10 aprilie, pe strada Palas din municipiul Constanța după ce o femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, femeie a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajul SAJ B2. Femeia a fost resuscitată și predată către un echipaj SMURD C cu puls.

“Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt“, spun reprezentanții IPJ Constanța, precizează FocusPress.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri