O MAMĂ și cele două FIICE ale ei, trimise să se PROSTITUEZE de un brăilean de 19 ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost reținut după ce ar fi trimis trei femei, o mamă și două fiice, să se prostitueze. 

Un brăilean de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Buzău. Tânărul ar fi trimis o mama şi cele două fiice ale ei să se prostitueze, pe raza municipiului Buzău, încă din toamna anului trecut.

Femeile de 17, 20 și 41 de ani erau duse cu maşina de la Brăila la Buzău, unde se cazau la un hotel şi se întâlneau cu clienții. Una dintre fiicele femeii de 41 de ani era chiar iubita tânărului. 

IPJ Buzău a transmis, printr-un comunicat, că „la data de 2 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţul Brăila, la o persoană bănuită de proxenetism. În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 19  ani, din judeţul Brăila, a reieşit că, în perioada octombrie 2019 – august 2020, acesta ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe raza municipiului Buzău  de către trei femei cu vârste cuprinse între 17 şi 41 de ani, domiciliate în judeţul Brăila obţinând foloase materiale de pe urma acestora. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicate sume de bani, înscrisuri şi telefoane mobile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel