O nouă cale, în curând! Nu vor lipsi tensiunile și certurile în spatele cortinei. MESAJ pentru toate zodiile
Autor: Rodica Mitu pe 17 iul, 08:26 | Magazin
Exclusiv

Horoscop

Cel mai important tranzit din 2020 este cel al lui Marte în Berbec.

Tranzitul lui Marte în Berbec se va încheia pe 7 ianuarie 2021.

„Putem trece la treabă! Marte în Berbec este vizionar, e deschizător de drumuri. (…) E un moment oportun să vă apucați de sport, puțină mișcare. Marte în Berbec nu are limite!”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Însă, Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte ce vor avea un impact major. „Vor apărea tensiuni, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

 

 

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe în cadrul emisiunii realizate de astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri