O nouă linie de telefoane, lansată de Samsung pe 11 februarie
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Samsung va lansa pe 11 februarie noua linie de telefoane. Acestea vin cu dotări mai performante și caracteristici aparte. 

Samsung va lansa pe 11 februarie telefoanele Galaxy S20, Galaxy S20 Plus și Galaxy S20 Ultra, vârfuri de gamă care ar putea fi însoțite de un dispozitiv plant Galaxy Z Flip, scrie Mediafax. 

Modele S20 și S20 Plus vin după Galaxy S10 și S10 Plus din 2019, dar cu schimbări majore printre care un nou ecran, un sistem de patru camere foto și un procesor nou, cu suport 5G.

Telefoane mai mari, camere mai performante

Camerele foto vor avea urmatoarele specificatii: una principală de 12 megapixeli, un teleobiectiv de 64 de megapixeli, un obiectiv ultra-lat de 12 megapixeli și un senzor 3D pe S20 Plus.

Noile telefoane ar putea fi mai mari decât cele de anul trecut. S20 va avea un ecran de 6,2 inci, care este puțin mai mare decât S10 de anul trecut. În cazul S20 Plus ecranul este de 6,7 inci, având și o baterie mai mare, de 4.500mAh.

Ambele modele sunt așteptate a avea un cititor de amprentă ultrasonic, deosebit de scanerul optic convențional folosit de majoritatea celorlalte dispozitive. Și, în sfârșit, zvonurile timpurii au confirmat că, la fel ca Galaxy Note 10 și Galaxy Fold, noile modele S20 vor renunța la mufa pentru căști de 3,5 mm.

Modelul S20 Ultra

Modelul S20 Ultra va dispune de un ecran mai mare, o baterie mai sigură și unele caracteristici superioare ale camerei. Ecranul va avea 6,9 inci, ceea ce îl face chiar mai mare decât Galaxy Note 10 Plus de anul trecut. Bateria este la fel de mare, de 5.000mAh și oferă până la 16 GB de memorie RAM.

S20 Ultra va fi prevăzut cu cinci lentile, cu patru camere din spate și o cameră selfie în față. În loc de o cameră principală de 12 megapixeli, S20 Ultra este de așteptat să prezinte senzorul de 108 megapixeli la care Samsung lucrează de luni de zile. Acel senzor ultra-înalt de rezoluție este aparent combinat cu unele îmbunătățiri ale software-ului pentru a permite un zoom combinat de până la 100x. În plus, telefonul va avea, de asemenea, un teleobiectiv de 48 de megapixeli, o cameră ultra-lată de 12 megapixeli și un senzor 3D ToF pe spate. Camera frontală dispune de un senzor de 40 de megapixeli, față de 10 megapixeli de la celelalte modele.

Astfeld e specificații nu vor fi ieftine, analistul Max Weinbach de la XDA apreciind că telefonul va costa 1.300 de dolari pe piața americană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel