O nouă LOVITURĂ pentru clanul ”Pian”. A murit când a aflat că Emi Pian a fost ucis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tatăl lui Emilian Pian a murit de inimă atunci când a aflat că fiul său a fost ucis. S-a întâmplat la câteva ore după ce Clanul Duduianu a aflat despre moartea lui Emi Pian.

UPDATE: ”Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate.” anunță Administrația Penitenciarelor. 

Surse din Administrația Națională a Penitenciarelor au dezvăluit, pentru evz.ro, că tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit de inimă, în Penitenciarul Rahova. El ar fi suferit un șoc după ce a aflat că fiul său a fost ucis.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, fiul lui Nicolae Pian, este liderul clanului interlop Duduianu. El a murit luni noapte, după un conflict de stradă în care a fost grav rănit. Scandalul ar fi pornit de la un joc de zaruri – barbut, spun surse din judiciare. A fost transportat la spital, însă viața sa nu a putut fi salvată. Incidentul a avut loc în jurul orei 3.00 în sectorul 6 al Capitalei.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel