O nouă LOVITURĂ pentru clanul ”Pian”. A murit când a aflat că Emi Pian a fost ucis
Autor: Doinița Manic pe 04 aug, 13:56 | Social

Tatăl lui Emilian Pian a murit de inimă atunci când a aflat că fiul său a fost ucis. S-a întâmplat la câteva ore după ce Clanul Duduianu a aflat despre moartea lui Emi Pian.

UPDATE: ”Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate.” anunță Administrația Penitenciarelor. 

Surse din Administrația Națională a Penitenciarelor au dezvăluit, pentru evz.ro, că tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit de inimă, în Penitenciarul Rahova. El ar fi suferit un șoc după ce a aflat că fiul său a fost ucis.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, fiul lui Nicolae Pian, este liderul clanului interlop Duduianu. El a murit luni noapte, după un conflict de stradă în care a fost grav rănit. Scandalul ar fi pornit de la un joc de zaruri – barbut, spun surse din judiciare. A fost transportat la spital, însă viața sa nu a putut fi salvată. Incidentul a avut loc în jurul orei 3.00 în sectorul 6 al Capitalei.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Capitală.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri