O nouă numire în ANAF: Raul Cristian Petrescu este director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă
Autor: Andreea Ditcov pe 07 apr, 16:16 | Economie

O nouă numire în ANAF: Raul Cristian Petrescu este director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O nouă numire a fost făcută în cadrul ANAF: Raul Cristian Petrescu a fost numit director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă, spun sursele. 

Raul Cristian Petrescu a demonstrat că este un profesionist cu o carieră impecabilă și revine în echipa Direcției Antifraudă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. El a fost numit de președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, în funcția de director general adjunct al Direcției Antifraudă, printr-un ordin semnat pe 1 aprilie, spun surse din domeniu. Raul Cristian Petrescu are o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală și s-a specializat în domeniul antifraudă. A coordonat Direcția Generală Antifraudă Fiscală, formându-se profesional în Direcția Generală a Finanțelor Publice și Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța și Direcția Antifraudă București. Îmbinând practica cotidiană cu teoria justă a legii, și-a pus abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor. Directorul general adjunct Raul Petrescu, va contribui, alături de echipa ANAF, la construirea unui dialog corect și onest, astfel încât contribuabilii să beneficieze de o colaborare bazată pe încredere și respect, care va determina conformarea voluntară la reglementările statului român.

Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri