O pacientă a murit după ce a căzut pe geam dintr-un salon al Spitalului Municipal Târnăveni
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Un incident grav a avut loc la o unitate medicală din Târnăveni, județul Mureș. 

O tânără, în vârstă de 25 de ani, a căzut vineri seara pe geam dintr-un salon al Spitalului Municipal Târnăveni, județul Mureș. Autoritățile au deschis o anchetă în urma acestui incident și continuă cercetările. Femeia a murit pe loc în urma incidentului, se arată într-un comunicat de presă. 

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unități medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureș”, se arată într-un comunicat de presă. 

Tânăra a decedat

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

VEZI ȘI: Copil împușcat mortal de frate, în Mureș. Cum a fost posibilă tragedia dacă arma este considerată neletală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel