O regretă George Simion pe Diana Șoșoacă, exclusă din AUR? Răspuns fabulos pentru Răzvan Dumitrescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură foto Antena 3
captură foto Antena 3
Realizatorul de televiziune Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe George Simion, liderul AUR, dacă o regretă pe Diana Șoșoacă, după prezența la protestul minerilor. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus, din mijlocul minerilor, ”să-și dea toți demisia, că și-au bătut joc de o țară întreagă, nu se poate, acum, aici, trebuiau să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României. Unde sunteți, mă? Unde ești, domnule președinte, iar ești la schi?”. 

Acum, vă întreb, o regretați, regretați că ați dat-o afară?” l-a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe George Simion. 

Președintele AUR a răspuns, la Antena 3: ”Probabil... că... într-adevăr Klaus Iohannis era la schi. Avem nevoie ca tot mai multe figuri publice, tot mai mulți români să fie vocali”. 

”Totuși, nu v-am întrebat unde era Klaus Iohannis, v-am întrebat dacă o regretați pe doamna Șoșoacă” a punctat Răzvan Dumitrescu. 

”Divergențele apărute mă tem că sunt iremediabile, însă este nevoie să se ia atitudine” a spus George Simion, tot fără a răspunde dacă regretă excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. 

Vezi și: EXCLUSIV  Proteste în Valea Jiului. Șoșoacă, acuzată că s-a lipit de durerea minerilor, dar UNDE SUNT parlamentarii de Hunedoara?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel