O româncă de 18 ani, condamnată în Anglia pentru uciderea unui celebru campion de dans
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O româncă de 18 ani a fost condamnată la închisoare pe viață în Anglia, pentru uciderea unui celebru campion de dans.

Diana Cristea, o româncă de 18 ani, şi iubitul ei, Joel Osei, de 25 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în Regatul Unit, după ce l-au omorât pe Adrian Murphy, un celebru campion de dans din Marea Britanie, scrie Irish Mirror.

Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost ucis probabil pe 2 iunie 2019, în apartamentul său situat la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit  după ce a fost drogat de Diana Cristea şi Joel Osei. Cei doi au fost prinși de polițiști atunci când au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York. Ei s-au dat de gol pentru că au folosit cardul victimei, scrie The Sun.

Cuplul mai este acuzat și de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline. Acesta a supravieţuit. Pentru a-și droga victimele, ei ar fi folosit scopolamină, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori”. Românca a negat acuzațiile de crimă și a recunoscut doar fraudele şi două acuzaţii de manipulare a bunurilor furate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel