O tânără a fost ucisă de bărbatul fără adăpost pe care îl invitase la cină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
O tânără din Australia a fost ucisă cu o creangă de copac de bărbatul fără adăpost pe care îl invitase la cină. 

Courtney H., în vârstă de 25 de ani, a fost lovită cu o creangă de copac până i-a fost fracturat craniul, de Henry H., un bărbat fără adăpost pe care îl invitase la cină, într-un local din Brunswick, potrivit  The Guardian.

Medicii au stabilit că, în momentul faptei, Henry H. nu a avut discernământ, în lumina diagnosticului său de schizofrenie. Bărbatul a fost internat într-un centrul de specialitate și urmează să fie eliberat. 

Înainte de tragedie, camerele de supraveghere din local i-au surprins pe cei doi zâmbind și ciocnind paharele, conform Daily Star

La câteva ore după cină, bărbatul a lovit-o pe tânără până la moarte cu o creangă de copac. 

'Corpul lui Courtney a fost acoperit de o cearșaf și tot ce am putut face este să-i ating piciorul prin cearșaf. Rănile ei au fost atât de grave încât medicul legist nu a putut pune din nou craniul laolaltă', a declarat tatăl fetei. 

Tânăra, și ea fără adăpost, avea probleme cu drogurile și cu sănătatea mintală 

Henry H. fusese eliberat recent din închisoare. În trecut, el a încercat să-și sufoce fosta iubită și a amenințat-o cu un cuțit. 

Totodată, în acea perioadă, Courtney H. avea probleme cu droguri și, mai mult, era și ea fără adăpost. 

Un comunicat al poliției arată că: 'Courtney a avut probleme cu drogurile și cu sănătatea mintală. Și, după cum suntem cu toții conștienți, lipsa adăpostului este adesea un factor care se asociază cu cele două provocări din viață. (...) Avem un rezultat al examinării post-mortem care a dezvăluit că a murit ca urmare a unei bătăi cumplite.'

VEZI ȘI: Crima care a cutremurat Grecia. Gestul pe care-l face astăzi familia tinerei mame ucise

Un bărbat, tată a patru copii, a fost ucis după ce a oferit mâncare unui om fără adăpost

James Gibbons, tată a patru copii, a fost înjunghiat mortal când a încercat să oprească câțiva adolescenți care voiau să batjocorească un om fără adăpost. Bărbatul în vârstă de 34 de ani îi oferise mâncare omului fără adăpost, scria The Sun în luna mai a.c.

După ce a făcut grătar, James Gibbons a plecat să-i ofere unui om fără adăpost de mâncare. La locul cu pricina însă, mai mulți adolescenți au venit cu scutere și au făcut scandal. 

James Gibbons a încercat să-i alunge, dar a fost înjunghiat cu un cuțit. Bărbatul de 34 de ani a murit ulterior, din cauza rănilor provocate, la câțiva metri de logodnica sa și de cei patru copii ai lor. Totul s-a întâmplat în Laindon, Essex, Anglia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel