O ZODIE are parte de ȘOCUL VIEȚII! Astrolog Dc News: Mare ATENȚIE, veți fi mințiți
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Nativii unei zodii vor avea parte de șocul vieții. 

"Intrarea lui Mercur în Taur, conjuncția sa cu Uranus, dar și careul cu Saturn fac să vă treziți cu niște cheltuieli. Ați crezut că aveți niște bani puși deoparte, că rămân acolo. Ei bine, nu se întâmplă lucrul acesta. Planurile voastre sunt de moment, nu cum își fac, spre exemplu, Taurii, pe termen lung. Va trebui să fiți foarte atenți în zona financiară, cheltuielile inutile nu-și au rostul. Bineînțeles, se poate să vă doriți să încercați o rețetă nouă, o delicatesă, însă bani aruncați pe altceva, aiurea, în alte zone, vă rog frumos să nu o faceți. 

Faptul că Venus face careu cu Neptun e clar că ori veți fi mințiți, ori veți minți, la rândul vostru, mai ales în zona partenerială - relațională. Atenție, nu sunt minciuni grave, ci minciunele dintr-acelea care să înfrumusețeze, care să-i facă pe ceilalți să aibă încredere în ei, veți fi nevoiți să apelați la acest lucru. 

Mare rugăminte în zona planurilor, Saturn este acolo, Marte este bine aspectat, vreți să vă faceți planuri, dar ceva vă ține. În schimb, v-aș ruga foarte mult să vă bazați pe prietenii voștri și, în același timp, să-i rugați și pe ei să se bazeze pe voi. Mai bine stați de vorbă cu ei decât să faceți tot felul de cheltuieli. 

Este o perioadă foarte bună să citiți, să învățați, să studiați. Cât timp copilul își face temele, citiți o carte, este o perioadă minunată pentru a ne stimula mintea", sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, prezentate de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.  

Urmărește emisiunea integral pe DCNEWSTV.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel