O zodie e CIURUITĂ săptămâna asta: Lună Plină vă DIZOLVĂ de nu vă vedeți. Vicii și probleme de SĂNĂTATE
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Horoscop 20-26 septembrie. Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru întreaga săptămână, pentru fiecare zodie în parte.

"Luna Plină activează casa întâi, vorbim de integritatea voastră, de oboseală, de tracasare, de stres, de Burn-out. Observați-vă cât de mult trageți de voi, cât de mult împingeți limitele și de ce faceți asta, pentru că dacă intrați într-o stare în care nu mai aveți nimic obiectiv și nu mai știți nimic de voi, trăiți pe un norișor, nu este bine, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Nu mai aveți timp de voi, intrați într-un scenariu cotidian în care nu sunteți conștienți, treceți pe lângă oglindă și credeți că e o fantomă prin casă, pe acolo.

Indiferent de vârstă, de situația pe care o aveți, oboseala cronică, exagerarea, când facem asta înseamnă că fugim de ceva. Fie de o stare depresivă, fie o stare anxioasă, fie o problemă de sănătate de care spunem să nu există, poate niște probleme de familie care vă supără și încercați să controlați momentul, să uitați de ele.

Exagerarea nu este bună, mai ales când avem o Lună Plină lângă Neptun, pentru că Neptun dizolvă. Și vă dizolvă de nu vă vedeți dacă nu învățați să puneți limite.

Și voi chiar aveți această tendință de a sta în situații toxice și doar o situație gravă vă scoate de acolo și câteodată nici aia.

Aveți o săptămână plină de inspirație, în care v-aș recomanda să aveți grijă ce filme priviți, ce cărți citiți, ce discuții aveți cu oamenii din jurul vostru.

Nu aș insista atât de mult pe toate aceste subiecte dacă Soarele nu ar intra și el în casa a 8-a, unde avem și Mercur și Marte. Pierdeți energie orice ați face! Energie, resurse, tot, tot! Se duc ca în desenele animate când cineva e împușcat și ciuruit și bea apă și iese apă peste tot.

Voi, săptămâna asta, orice ați face, sunteți ciuruiți și aveți nevoie să vă mai acoperiți din găurelele respective ca să puteți să funcționați, pentru că sunteți deja cu bateri la minus. Dacă trageți mai mult decât e cazul, nu e bine. Fiind în aceste situații, să nu citiți ceva care să vă ciuruiască și mai mult. Nu căutați discuții, drame, suferință, tot lucruri toxice ca să vă regăsiți. Nu!

Aveți nevoie să vă energizați și să nu uităm că până la sfârșitul anului că e nevoie de vindecare, de iertare și e nevoie de acceptare. Să vă acceptați ce nu funcționează, poate un viciu sau o problemă de sănătate", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel