O zodie e DĂRÂMATĂ între 25 - 31 octombrie: Renunțați! Veți fi precum niște războinici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Horoscop 25 - 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Daniela Simulescu, previziuni. Vezi ce ți-au rezervat astrele săptămâna asta.

Vezi și: Perioadă FANTASTICĂ pentru o ZODIE săptămâna asta. Ține minte data de 27 și 31 octombrie: Un moment mai CIUDĂȚEL

"Pentru voi, intrarea Soarelui în Scorpion de zilele acestea a fost prielnică. Va fi prielnică și intrarea lui Marte în Scorpion de pe data de 31 octombrie. Mai aveți câteva zile cu Marte în casa a 8-a în care s-ar putea să fiți foarte nemulțumiți de situația financiară pe care o aveți.

Banii pe care-i aveți, banii pe care-i are partenerul, planurile pe care le aveți, o să vă dați seama că nu sunt atâția bani pe cât v-ar plăcea. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 9-a, dintr-o dată vă schimbați obiectivele. Dacă până acum aveați un plan, voiați să vă țineți de el, voiați să vă iasă, poate s-au întâmplat anumite lucruri ca să vă arată că nu s-a întâmplat conform așteptărilor, ceea ce înseamnă că dintr-o dată începeți să căutați alte metode, alte căi, alte soluții, alte zări.

Pentru mulți dintr-o dată se pune problema începerii sau renunțării la anumite cursuri sau plecării sau întoarcerii, părăsirii unui anumit loc, mutării sau de ce nu, o perioadă bună de călătorit, pentru cei care vor sau pot să călătorească, să ne înțelegem..

Bineînțeles, cu Marte și cu Soarele în casa a 9-a, veți fi așa, precum niște războinici, vă veți supăra când ceva nu e corect, însă aveți grijă să vă informați din cele mai corecte surse. Venus e în casa a 10-a, un mic careu cu Neptun, apoi sextil cu Jupiter, vi se dărâmă o bulă, vi se dărâmă o speranță, dar va apărea și o soluție apoi.

Să nu uităm că în casa a 12-a aveți Jupiter și Saturn în continuare. Pentru mulți e o perioadă de vindecare, iar pentru mulți e o perioadă în care să renunțe... să renunțe la oameni, la situații, la job și să renunțe la vechea persoană care era. Aceste două planete în casa a 12-a aduc și momente neplăcute și ajută la o oarecare viitoare reconstrucție, într-o renaștere.

Dar să nu uităm nici de problemele de sănătate. Să aveți grijă de ele! Să nu vă mai puneți în postură de victimă, să încercați să ieșiți de acolo", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS.RO, nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel