O ZODIE face compromisuri săptămâna asta: Atenție la BANI și partener! Iubirea, confundată cu atașamentul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: DCNEWS
Foto: DCNEWS
Horoscop 20-26 septembrie. Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru întreaga săptămână, pentru fiecare zodie în parte.

"În primul rând, vorbim de Luna Plină, care la voi se petrece în casa a 7-a. Există o necesitate de a reconfigura relațiile în care vă aflați, pentru cei care simt nevoia asta sau au avut parte de evenimente și ceva le-a spus că trebuie să se schimbe.

Voi trebuie să renunțați la ceva pentru partener sau partenerul trebuie să renunțe la ceva pentru voi. Undeva e nevoie de un compromis. Luna Plină se petrece lângă Neptun și atunci când îl avem în preajmă spune: Lasă-te! Lasă-te convins pur și simplu nu trage cu dinții de absolut nimic. Deci unul dintre voi trebuie să renunțe, unul dintre voi trebuie să facă cum vrea celălalt, ca să fie bine în relație.

Vedeți partenerul vostru în anumite cazuri, nu în toate, cât de toxic este. La voi, Luna Plină activează chestia asta, să vedeți persoanele toxice,

La un moment dat, iubirea e confundată cu atașamentul. Și dacă atașamentul nu este unul sănătos veți vedea că relația în care vă aflați vă face mai mult rău decât bine. Și când relația sau partenerul trece anumite limite și vă dăunează mai mult, viața voastră nu e una mai bună, ar fi bine să luați o pauză, să vă gândiți, nu să-i cereți persoanei să vă despărțiți, dar o zi, două, trei să vă gândiți.

Aveți nevoie să vedeți lucrurile la rece, obiectiv, merge, nu merge, facem nu dregem. Aveți grijă și de voi! Asta în cazul în care relația vă dăunează, vă strică viața, vă face rău, dar depinde de voi.

Pentru faptul că Soarele intră în casa a 2-a, vedeți că voi s-ar putea să vă faceți un bilanț spre sfârșitul anului: câți bani aveți, câți bani mai faceți, ce vreți să faceți de sărbători, ce planuri aveți, aveți tot felul de planuri de genul. Drămuiți banii altfel, pentru că trebuie să-i cheltuiți. Se vor cheltui! Am o bănuială că cel puțin la voi, o lună, două, cheltuiți mai mulți bani decât ați cheltuit în ultima jumătate de ani", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS.RO nativilor și celor cu ascendentul în zodia Fecioară.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel