Oameni operați, mutați în noapte. Carmen Avram, către Voiculescu: Rușine! Vă uitați la tv, ca să vă admirați opera?
Autor: Anca Murgoci pe 10 apr, 00:17 | Stiri

foto Facebook Carmen Avram

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a reacționat după ce a văzut imaginile cu pacienții scoși de la Spitalul Clinic de Ortopedie "Foişor".

”Vă e bine, dle Voiculescu? Stați comod, în fotoliu şi vă uitați la tv, ca să vă admirați opera? Dacă acolo, pe targă, evacuată în miez de noapte, în frig, ar fi ruda dvs, abia operată, ați mai râde cum numai dvs ştiți să râdeti? Înțeleg că mai înainte v-ați schimbat iar poza de profil pe FB. Bolnavii de la Spitalul Foişor ştiu nişte poze care vi s-ar potrivi de minune: profil stânga, profil dreapta, şi una din fața, privind cu ochii dvs reci şi pustii fix în cameră. Ruşine!! Azi v-ați dat, în sfârşit, masterul, public şi pe bune, ca să nu se mai îndoiască nimeni de el”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Spitalul Clinic de Ortopedie "Foişor" va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul acestei seri la alte spitale cu ambulanţe sau maşini personale.

Conform imaginilor transmise în direct de televiziunile de ştiri de la faţa locului, unii dintre cele câteva zeci de pacienţi transferaţi şi rude ale acestora şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că sunt transferaţi în cursul serii. La poarta spitalului au venit să protesteze şi unele persoane recunoscute pentru participarea la protestele împotriva restricţiilor din ultima perioadă, iar în zonă asigură ordinea echipaje de jandarmi şi poliţişti.

Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri