Oana Bulai (PSD), invitație la Ziua Universală a Iei la Roman, pe 24 iunie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Oana Bulai, deputat PSD de Neamț, are o  invitație pentru români cu ocazia  Zilei Universale a Iei de la Roman, pe 24 iunie.

"Pe 24 iunie vă invit să celebrăm împreună Ziua Universală a Iei în cadrul unui eveniment deosebit - „Cu mândrie, poartă IE!”.

Vă aștept să vă îmbrăcaţi în ie sau cămașă tradiţională și să participați la activitățile ce vor avea loc în Parcul Municipal din Roman, joi de la ora 17:00. Împreună îmi doresc să petrecem o zi specială, presărată cu parada iilor româneşti, ateliere ale meșterilor populari, momente artistice susținute de ansambluri din județul nostru, dar şi multe altele.

De asemenea, puteți gusta din minunatele plăcinte moldovenești", a scris deputatul PSD pe Facebook. 

De asemenea, Oana Bulai a ținut să  confirme că la evenimentul din Parcul Municipal din Roman va fi prezentă formația Modern. "Aceștia ne vor încânta cu muzica lor la finalul activităților pregătite. Pentru cei care nu îi cunosc, pot să vă spun doar atât: veți fi impresionați de muzica lor. Modern, în compoziția sa actuală, înseamnă 2 voci și 9 instrumentiști. O să fie minunat! Vă aștept cu drag!", a mai precizat Oana Bulai.

Nu în ultimul rând, reprezentantul PSD a ținut să-i mulțumească Andei Ene pentru că îi este alături pentru organizarea evenimentului „Cu mândrie, poartă IE!”. "Anda este o împătimită după tradițiile și portul popular, iar la ea puteți găsi ii de peste 100 de ani. Din dragoste pentru ie a creat brandul "The Romanian blouse". Face un efort extraordinar de a „culege” iile din satele românești, iar mai apoi să le recondiționeze. Este un om minunat! Mulțumesc pentru tot și felicitări pentru toată activitatea ta!", a continuat Oana Bulai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel