Urmărește emisiunea live
Oana Florea, dezvăluire despre promisiunea PNL: E CLAR! Fără nicio RUȘINE! Sărăcia bate la ușa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Oana Florea a scris un mesaj ferm la adresa programului de guvernare al PNL.

"După un an de guvernare PNL, tot ce se vede este deficitul bugetar de 9,5% și datoria guvernamentală de 100 miliarde euro. Ce nu se vede este unde s-au dus cele 12 miliarde de euro împrumutate de Ministerul Finanțelor, la dobânzi sfidătoare. În rest, epidemia este la cote alarmante, economia este la pământ, iar sărăcia bate la ușa a milioane de români. Din păcate, viitorul propus de PNL arată și mai rău. Promisiunile din programul lor de guvernare vorbesc foarte clar despre austeritate.

Românii nu sunt vinovați pentru incompetența Guvernului Orban și nu trebuie să plătească greșelile liberalilor! Programul PNL anunță că 5 milioane de pensionari vor avea pensiile tăiate. După lege, punctul de pensie ar trebui să fie în 2020 de 1.875 lei. După PNL, punctul de pensie va ajunge abia la 1.841 lei în... 2024.

Programul PNL indică o înghețare a salariilor pentru 1,2 milioane de bugetari. Dacă inflația va crește în același ritm ca în acest an, înghețarea înseamnă de fapt tăiere. Programul PNL spune fără nicio rușine că nu vor dubla alocațiile celor peste 3 milioane de copii din România, dar și că nu le vor asigura, în următorii doi ani, internet si tablete pentru școala online. Practic, Programul de guvernare al PNL este mai mult o poveste despre ce nu vor face. Este clar ce pregătesc si ascund: măsuri de austeritate, tăieri de pensii și salarii, creșteri de taxe și impozite. După ei potopul!", a scris Oana Florea pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel