Oana Lovin, blocată și amendată de jandarmi: Am strigat plăcuța suedeză urmată de numele lui Iohannis. El a spus că e opinie politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
La coborârea din mașină, se pare că președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu strigăte de către Oana Lovin. Și protestatarul ”Ceaușescu” a fost prezent, dar și Codruța Cerva. 

Conform informațiilor de la fața locului, protestatara Oana Lovin i-ar fi strigat un cuvânt injurios președintelui Klaus Iohannis. Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat. Momentan, ei i-ar fi fost confiscată portavocea și este oprită de jandarmi, de lângă care nu poate pleca până când nu va fi gata procesul verbal scris, urmând, deci, a fi sancționată. 

”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?” a spus Oana Lovin, care a spus ca în procesul verbal să scrie că recunoaște și că nu regretă fapta. ”Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu” a spus Oana Lovin, în video live de pe Facebook. Protestatara a acuzat jandarmii că au tras de ea și că au ținut-o ostatică. Ea a acuzat dubla măsură. ”Am strigat plăcuța suedeză, el a încurajat și a spus că e opinie politică” a subliniat Oana Lovin. Ea a primit amenda de 400 de lei. 

Amintim că președintele Klaus Iohannis se află la metrou, pe Magistrala 5, pentru lansarea liniei de metrou din Drumul Taberei, la 9 ani de la demararea lucrărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel