Oana Lovin și Codruța Cerva, „cătușe-mărțișor“ pentru Clotilde Armand. A fost chemată Poliţia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Oana Lovin și Codruța Cerva i-au dus mărțișoare primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Update: Clotilde Armand a chemat Poliția

Clotilde Armand a chemat Poliția la casa unde locuiește, acolo unde Codruța Cerva și Oana Lovin i-au dus „cătușe-mărțișor“. Ulterior, soțul primarului de la Sectorul 1 a spus că a chemat Poliția deoarece „s-a simțit agresat“.

Știre inițială

România TV informează că cele două protestatare, Oana Lovin și Codruța Cerva, i-au dus mărțișoare primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Potrivit acestora, mărțișorul este din marțipan și este foarte gustos.

„Din partea SIIJ-ului, pentru că este foarte înfocată să îl închidă, i-am spus așa: O primăvară răcoroasă îți urează SIIJ. La mulți ani! Dacă se poate, aș vrea să sun la dânsa ca să i-l înmânez personal“, a precizat Codruța Cerva.

„Avem o pereche de cătușe din marțian, este un cadou dulce, ca și noi, se poate mânca. Doamna Clotilde Armand ar trebuie să aibă vreo 3 perechi de cătușe, vedem că este liberă și este ca o faraoancă, a pus monopol pe Primăria Sectorului 1, și-a instalat drăcoaicele acolo. Stă într-o casă naționalizată la care numai renovarea a costat 2 milioane de euro. Vrem să știm de unde are bani“, a precizat  Oana Lovin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel