Oana Pellea, blestemată după mesajul despre Cristina Țopescu: "JAVRA!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
oana pelea
oana pelea
Oana Pellea a fost criticată și blestemată după mesajul postat pe o rețea de socializare, după moartea Cristinei Țopescu. De la ce a pornit totul.   A primit mai multe mesaje violente

Actrița Oana Pellea a fost blestemată de nenumărați oameni și a primit mai multe mesaje violente, după ce a criticat modul în care a fost comentată moartea jurnalistei Cristinei Țopescu. 

"DA! Nu judecați daca nu înțelegeți ce înseamnă să fii OM! Mergi la Domnul, OM frumos!", a scris Oana Pellea într-o postare.

Oana Pellea a prezentat conținutul unui mesaj 

Oana Pellea a prezentat conținutul mesajului pe care l-a primit într-o postare publică pe Facebook. „Eh... am primit si acest dragalas mesaj: "Esti o greseala genetica a marelui actor. Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt. Esti o mare JAVR.A Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor.Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand. Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN..... JAVRA!!!", citează protv.ro.

Mesajul actriței care a stârnit scandalul

„Moartea ca subiect de cancan... Comentatori de moarte... necunoscători de viață. Ciori croncănitoare... comentatoare... Jalnic tablou! Îi comentați moartea... Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă.

Mesaj către țoti cei care comentează... ca subiect de cancan... plecarea Cristinei Topescu... vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă... toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul... după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat...", a scris Oana Pellea pe Facebook.

Ultimul mesaj postat de Oana Pellea

Actrița a publicat ieri o postare, tot pe pagina de Facebook, în care a anunțat că a primit „sute de mesaje de iubire" de la fanii și admiratorii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel