Oana Roman DESFIINȚEAZĂ divorțul lui Pepe: EXAGEREAZĂ! Nimeni nu a înțeles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Oana Roman demontează acuzațiile care i se aduc lui Pepe. 

Oana Roman a sărit din nou în apărarea lui Pepe, de această dată vedeta spunând că Raluca Pastramă exagerează și a demontat toate acuzațiile care i se aduc artistului. 

"Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț al lui legat de divorț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.

Atunci când a făcut acest anunț…cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis. Informația a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Eu nu mă bag în lucruri. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici", a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

"Raluca Pastramă exagerează"

În plus, Oana Roman a spus că Raluca Pastramă exagerează și că știe că ordinul de protecție pe care l-a cerut a fost anulat.

"A fost acuzat pe nedrept. Ordinul de protecție a fost anulat. Raluca Pastramă exagerează! I-a pus deja această etichetă. În acea parcare sunt mereu oameni, ar fi existat cineva care să vadă", a completat Oana Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel