Oana Roman, revoltată pe Marius Elisei. Fiica lor, Iza, l-a dat de gol că are o nouă iubită: Îi e frică. Nu vrea să ne mai vedem
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oana Roman e revoltată pe fostul soț. Ce i-a dezvăluit fiica ei despre Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au surprins pe toată lumea după ce și-au anunțat divorțul. După ce au semnat actele la începutul anului, Marius Elisei se pare că și-ar fi găsit o altă iubire.

Oara Roman a vorbit despre fostul soț și a recunoscut că nu-i place comportamentul pe care bărbatul îl are, mai ales în ceea ce o privește pe Iza, fiica lor. 

Potrivit spuselor vedetei, Iza ar fi fost cea care i-ar fi spus că tatăl ei are o nouă relație și a mărturisit că în momentul în care a aflat nu a avut nicio reacție, dar ideea că bărbatul nu va mai petrece atât de mult timp cu fiica ei o deranjează pe vedetă, mai ales că deja a existat un refuz din partea lui Marius Elisei.

"A refuzat-o pe Iza. Îi e frică"

"A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis "Uite, acum, când am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea".

A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are.

I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație", a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel