Oana Zamfir l-a pus la punct pe Vîlceanu de la PNL: Vreau să vă cereți scuze!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Oana Zamfir, acuzată de Dan Vîlceanu că face propagandă antivaccinistă. Sunt foarte demnă!
Oana Zamfir, acuzată de Dan Vîlceanu că face propagandă antivaccinistă. Sunt foarte demnă!
Replici dure la emisiunea Obiectiv de la Antena 3 între Oana Zamfir și deputatul PNL Dan Vîlceanu!

Oana Zamfir și Dan Vîlceanu, deputat PNL, au avut un dialog aprins chiar la emisiunea moderată de jurnalista Antena 3. Realizatoarea TV l-a întrebat pe Dan Vîlceanu de ce premierul Florin Cîțu nu relaxează restricțiile și pentru oamenii trecuți deja prin boală:

Dan Vîlceanu: Dacă aș lua întrebarea ca fiind o afirmație și nu o întrebare, v-aș întreba și eu la ce bun să ne mai vaccinăm? Dumneavoastră spuneți că dacă te vaccinezi sau nu e același lucru...

Oana Zamfir: Am spus eu asta? Vă uitați la emisiunea asta sau erați pe alt canal? Am rugămintea să faceți afirmații corecte. Faceți un dialog corect, nu pot să vă las să spuneți minciuni, mai ales atribuite mie.

Dan Vîlceanu: Doamnă, calmați-vă, vă rog frumos! Vă comportați precum colegii din PSD în aceste momente. Lăsați-mă să-mi spun punctul de vedere.

Oana Zamfir: Dumneavoastră cum vă comportați spunând minciuni? Mințiți ca cine? Nu vă dau voie să-mi atribuiți cuvinte pe care nu le-am spus. Eu nu consider că e tot una să te vaccinezi sau nu.

Dan Vîlceanu: Am să trec peste acest moment total nepotrivit pentru poziția dumneavoastră de jurnalist sau așa zis jurnalist și o să merg mai departe spunându-vă atât: Dacă faceți propaganda antivaccinării și a surghiunului pe care îl primesc oamenii care nu se vaccinează în România, să știți că e o propagandă total greșită.

Oana Zamfir: Domule Vîlceanu, vreau să vă cereți scuze. Eu nu fac propagandă antivaccin doar că am întrebat de ce nu pot participa și persoanele trecute prin boală la un eveniment? Dumneavoastră sunteți deținătorul limpezimii dialogului sau aveți ceva în urechi care vă bruiază. Dacă mă acuzați de asta, nu doar că vă înșelați profund, dar nu doriți să răspundeți întrebării, ci să aduceți acuzații. Moderatorul este ziarist de foarte mulți ani. Degeaba încercați să mă duceți ba într-o zonă politică, ba într-una nedemnă. Sunt foarte demnă și din demnitate nu vă las să folosiți injurii.

Dan Vîlceanu: M-ați invitat la emisiune să-mi țineți lecții, ok, nu aveți decât.

Oana Zamfir: Nu, domnule Vîlceanu. Aduceți acuzații nefondate. Repet întrebarea: De ce persoanele trecute prin boală și au anticorpi nu pot participa la evenimentele la care vaccinații pot participa? Vă rog răspundeți...

Dan Vîlceanu: Pentru că dacă ai trecut prin boală acum un an, doamnă, nu mai ai anticorpi. Vă mulțumește răspunsul ăsta? Vă dați seama pe ce pistă duceți dialogul? Știți dumneavoastră câți anticorpi are o persoană trecută prin boală? Doamnă, în momentul în care faceți afirmația asta nu spuneți decât că faci vaccinul degeaba și atunci degeaba îl faci.

Oana Zamfir: Nu, domnule Vîlceanu, nu spun asta, trebuie să fie toate trei, și vaccinul, și testul de anticorpi și testul de COVID-19.

Dan Vîlceanu: Aveți o plăcere deosebită să vă ascult și vă ascult, doamnă, cu mare drag. Îi îndemn pe toți cetățenii României să meargă să se vaccineze, protejează pe toată lumea și cu asta am încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel