Obama ARATĂ cu DEGETUL: „Voi l-ați votat pe Trump!“
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a făcut mai multe remarci privitoare la cei care l-au votat pe Donald Trump.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a arătat cu degetul spre unii hispanici care au votat pentru președintele Donald Trump, spunând că nu le pasă de remarcile sale „rasiste”.

„Oamenii au fost surprinși de o mulțime de hispanici care au votat pentru Trump, dar, o parte din ei, evanghelici, au fost deranjați de faptul că Trump a spus lucruri rasiste despre mexicani, lucru puțin important decât faptul că el susține opiniile lor despre căsătoria homosexuală sau despre avort", a spus Obama la emisiunea de radio" The Breakfast Club ".

Trump a surprins în cele două alegeri prezidențiale, unde alegătorii hispanici l-au votat în număr mare, ajutându-l la victorii confortabile în state cu populații hispanice semnificative precum Texas și Florida. Concentrarea lui Trump pe problemele muncitorilor și poziția împotriva socialismului a fost atrăgătoare pentru hispanici, deși o majoritate a votat în continuare pentru noul președinte, Joe Biden, conform FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel