Urmărește emisiunea live
Obiectivul PNL Olt la nivel județean la alegerile prezidenţiale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Obiectivul organizaţiei PNL Olt este câştigarea alegerilor prezidenţiale la nivel judeţean de către candidatul partidului, Klaus Iohannis, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, liderul filialei liberale judeţene, Liviu Voiculescu. 

Acesta s-a arătat convins de faptul că liberalii din judeţul Olt îşi vor îndeplini obiectivul, menţionând că în localităţile unde au fost deja desemnaţi viitorii candidaţi ai partidului pentru funcţiile de primari, aceştia vor conduce campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

'Targetul nostru pentru alegerile prezidenţiale este câştigarea alegerilor în judeţul Olt şi suntem siguri că, împreună cu colegii mei, îl vom şi îndeplini (...) Viitorii candidaţi şi noi, la nivelului filialei Olt, în municipiului Slatina şi în localităţile unde am stabilit candidaţii, ei vor fi şefi de campanie şi sunt convins că vor face treabă bună şi vor câştiga alegerile în aceste localităţi', a declarat Liviu Voiculescu. Preşedintele PNL Olt a susţinut că moţiunea de cenzură ce va fi depusă săptămâna acesta va duce la căderea guvernului condus de Viorica Dăncilă.

'Suntem siguri că în campania pentru prezidenţiale vom intra cu acest guvern îndepărtat de la conducere (în urma moţiunii de cenzură n.r)', a adăugat Voiculescu. El a mai menţionat că în judeţul Olt PNL a strâns 59.000 de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la un nou mandat de preşedinte al ţării, iar judeţul s-a situat pe locul secund la nivel naţional în ce priveşte semnăturile pentru susţinerea candidaturii preşedintelui, depăşind targetul fixat cu peste 30%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel