OFICIAL. Sony anunță evenimentul ANULUI pentru PlayStation 5
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 mai, 19:35 | Tehnologie

Sony a anunțat oficial viitorul său eveniment PlayStation 5, care va avea loc pe 4 iunie.

Sony a anunțat oficial viitorul său eveniment PlayStation 5, care va avea loc pe 4 iunie, conform The Verge. Marea conferință va fi difuzată live joi, la 23:00 ora României, iar Sony promite „o privire în viitorul gamingului, pe PlayStation 5”.

Evenimentul va dura „puțin mai bine de o oră” și va fi „o premieră a jocurilor pe care le vom juca după ce PlayStation 5 va apărea în toamnă”, transmite președintele și CEO-ul companiei Sony Interactive Entertainment.

Spuma industriei

Join us Thursday, June 4 at 1:00pm Pacific time for a look at the future of gaming on PlayStation 5: https://t.co/Yr8fafcOVd #PS5 pic.twitter.com/F0yBbDmOtC

— PlayStation (@PlayStation) May 29, 2020

„Jocurile care vor apărea pe PlayStation 5 reprezintă spuma industriei care vine de la studiouri inovative de pe tot globul. Studiourile, mari și mici, noi sau cu experiență, toate au muncit din greu pentru a dezvolta jocuri care vor sublinia puterea componentelor”, a spus Ryan. „Expoziția digitală va dura puțin mai mult de o oră și, pentru prima dată, vom fi împreună virtual pentru a ne bucura de acest lucru”.

Din spusele președintelui Sony, PS5 poate că nu va fi dezvăluit complet peste o săptămână. Până acum, cunoaștem doar maneta, logoul și specificațiile, însă „acest lucru face parte dintr-o serie de actualizări în legătură cu PS5 și, fiți siguri, după ce prezentăm săptămâna trecută, încă mai avem lucruri pe care să le împărtășim cu voi”.

 

Te-ar putea interesa și ....
Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri