Ole Gunnar Solskjaer, disperat după transferuri. Câți bani are de gând să cheltuie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul norvegian al lui Manchester United a spus că are nevoie de transferuri ”de calitate”.

Ole Gunnar Solskjaer a spus că Manchester United are nevoie de transferuri „de calitate" pentru a-i ajuta pe tinerii extenuați mental, în urma înfrângerii din fața celor de la Burnley, conform Sky Sports.

Formația din Lancashire a lăsat din nou un gust amar în gura fanilor lui United, după ce a reușit să adjudece prima victorie de pe Old Trafford din ultimii 58 de ani.

United, fără dinți

Manchester United și-a făcut jocul obișnuit, având peste 70% posesie și acoperind foarte mult teren, însă fără a fi incisivă. Solskjaer are momentan probleme mari cu accidentările, iar absențele lui Paul Pogba și Marcus Rashford îl fac pe norvegian să cheltuie bani în luna ianuarie.

United vrea să plătească peste 35 de milioane de euro pentru mijlocașul de 16 ani al lui Birmingham City, Jude Bellingham, în timp ce Bruno Fernandes încearcă să scape de Sporting Lisabona și să se alăture englezilor.

Solskjaer își asumă responsabilitatea

„Sunt responsabil de ce se întâmplă pe teren, căutăm să ne întărim, trebuie să ne întărim. Știm asta", a spus Ole Gunnar Solskjaer.

„Am luat decizia de a lăsa câțiva jucători să plece, fiindcă trebuia să o luăm de la capăt și să avem în minte un anumit tip de jucător. Știm că trebuie să facem rost de jucători de calitate", a continuat norvegianul.

„Vrem să ne îmbunătățim și să aducem jucători. Sperăm că putem să luăm pe cineva. Acești jucători sunt forțați, nu am ce să le cer – dau tot ceea ce pot", a conchis Solskjaer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel