Olivia Steer: Vaccinul anti-gripal te infectează cu coronavirus. Radu Herjeu, ironie: Am avut o senzaţie de igienă socială...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Olivia Steer
Olivia Steer
Radu Herjeu a reacţionat ironic după ce Olivia Steer a afirmat că vaccinul anti-gripal ar putea să îi infecteze pe oameni, de fapt, cu noul coronavirus. 

"Celebra obscurantistă antivaccin și antimamografie rătăcită prin secolul 21 lovește din nou! Ea spune că vaccinul anticoronavirus ne va da... coronavirus, citând un studiu din care n-a-nțeles absolut nimic! Și totul e aranjat ca să vină valul 2 al pandemiei, să nu cadă autoritățile de fraiere.

Adevărul e că o cam admir, presupun că e destul de greu să stai în casă cu cineva care face mișto la televizor de pupătorii de moaște!

Nici nu știți ce senzație de igienă socială am avut văzând că în lista de peste 600 de extaziați ai tâmpeniilor doamnei se regăsesc doar doi din lista mea.", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Olivia Steer, afirmaţie ŞOCANTĂ: Vaccinul anti-gripal provoacă coronavirus 

"Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2", a scris Olivia Steer pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel