Olivia Steer vs. vaccin coronavirus. Vâlcu: Abia atunci să vină! Să aibă bun simț
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Val Vâlcu a transmis un mesaj ferm, în contextul în care descoperirea unui vaccin împotriva COVID-19 devine primordială, iar laboratoarele de cercetare din întreaga lume încearcă să-l producă pentru a opri pandemia.

Pentru ca populația să fie imunizată prin vaccinare, este nevoie de un număr foarte mare de vaccinuri. În prezent, numeroase companii de pe tot globul lucrează la dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus.

„Vreau să existe dreptate pe lume", și-a început astfel mesajul Val Vâlcu. „Când va fi gata un vaccin, vreau să spun încă de acum – nu e o întrebare, doar o observație – antivacciniștii să aibă bun simț și să stea la coadă. Dacă nu au vrut anul trecut vaccin antigripal, să nu vină acum pentru vaccinul împotriva COVID-19. Să-i lase pe cei care s-au vaccinat periodic, pe care care și-au vaccinat copiii. Sper să fie un pic de dreptate pe lumea asta", a spus Val Vâlcu.

„Olivia Steer să vină ultima. Când au mai rămas niște vaccinuri pe stoc, atunci să vină la vaccinare", a adăugat acesta.

Declarațiile au făcute în cadrul dezbaterii online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de trustul de presă DC Media Group.

Dezbatere „Vaccinarea, ignorată in Romania, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel