Olivia Steer, rețetă MIRACULOASĂ de suc de struguri, presat la rece. Cel mai puternic antioxidant - FOTO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Olivia Steer prepară, în fiecare toamnă, un suc de struguri, presat de rece.

”De când a venit toamna și s-au copt toate, fac în fiecare zi suc de struguri, presat la rece. Pulpa, semințele și coaja rămase se numesc tescovină și au cel mai ridicat conținut de resveratrol (90%), comparativ cu vinul (10%). Resveratrolul (în special din strugurii roșii și negri) este, de departe, cel mai puternic antioxidant - obiect de studiu pentru zeci de studii științifice (le găsești pe site-urile medicale oficiale, la o căutare sumară pe net).

Din producția mea de tescovină, mi-am făcut propria tinctură de resveratrol, scufundînd-o două săptămîni într-un litru de pălincă ardelenească, trimisă de mama, de la Oradea (dar tu poți folosi rom sau vodkă sau ce ai). Știi, de-acum, poate să vină și iarna grea...”, a detaliat Olivia Steer pe rețelele de socializare.

Cum se folosește tinctura

Vedeta o filtrează și o pune în sticluțe mici, închise la culoare: ”Iau între 20 și 40 de picături într-un pahar mic de apă, înainte de masa, pe timpul iernii”.

2. -imagine fara descriere- (antioxidant-struguri_55722700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel