Om de afaceri, ACUZAT că subînchiriază apartamente pentru prostituție: Un ȚEPAR celebru/ Acuzațiile sunt PENIBILE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Om de afaceri acuzat că subînchiriază apartamente în Sibiu pentru prostituție

Un om de afaceri din zona Iașului este acuzat că închiriază apartamente în Sibiu, păcălind proprietarii asupra scopului, apoi dând locuințele în folosință pentru prostituție.

"A venit îmbrăcat bine, cu o mașină frumoasă, am presupus că este un om serios și că are ceva afaceri în Sibiu, deși el este din zona Iașului. Am făcut contract, l-am înregistrat cum este legal, iar după vreo două săptămâni au început să mă sune vecinii: Că vin tot felul de femei dubioase în apartamentul meu, că se aude gălăgie noaptea și deranjează, că ar fi folosit pentru prostituție...

Când m-am dus să văd am găsit pagube, arsură cu țigara, clar nu se întâmpla acolo ce vorbisem eu cu chiriașul. Când l-am contactat să-l întreb a devenit recalcitrant, am avut numai probleme cu el. Pe urmă am auzit prin oraș că nu aș fi singurul pățit și ce-am găsit pe internet despre el m-am îngrozit. Se pare că este un țepar celebru în Moldova care numai cu asta se ocupă", spune un sibian păcălit.

"Acuzațiile sunt penibile". Ce spune omul de afaceri

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, reprezentanții IPJ Sibiu au confirmat deschiderea a două dosare penale pe numele bărbatului.

"Acuzațiile sunt penibile, probabil că omul are vreo frustrare și nu știe ce să facă, dacă are asemenea acuzații este liber să meargă la poliție așa cum e normal să o facă și civilizat și oricând sunt dispus să dau explicații organelor competente. Mulțumesc pentru interes, însă e ușor să arunci cu noroi. Dacă există vreo problemă cu mine aștept să mă contacteze persoana respectivă pentru a rezolva problema care îl macină de recurge la asemenea gesturi urâte", a explicat bărbatul, pentru turnulsfatului.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel