Omul de afaceri buzoian Turturică, cu Covid-19, la terapie intensivă. Familia, apel DISPERAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Omul de afaceri buzoian Ionel Turturică a fost diagnosticat cu COVID-19  și este în stare gravă la terapie intensivă. 

Ionel Turturică, veteran al fotbalului județean, are nevoie de sprijinul celor care au trecut deja prin boală și au dezvoltat suficienți anticorpi pentru a dona sânge din care să fie recoltată plasma ce-i poate salva pe bolnavii infectați cu coronavirus, în stare gravă. Omul de afaceri are 61 ani.

”Dragi prieteni, cunoștințe și colaboratori,

După cum știți deja, soțul, tatăl și bunicul nostru Ionel Turturică este la terapie intensivă, pe fondul unui diagnostic de pneumonie – Covid pozitiv.

Deoarece starea lui de sănătatea nu este deloc cea mai bună în acest moment, noi, familia avem următoarele doleanțe la dumneavoastră:



1. Căutăm donatori de plasmă pentru el, în condițiile următoare:



- persoana care donează să fi avut diagnostic de Covid pe baza analizei PCR;



- persoana care donează să aibă un al doilea test PCR negativ la vindecare;


- să nu aibă alte comorbidități;


- să nu aibă tratamente medicamentoase;


- să nu fi avut intervenții chirurgicale recente;

Toți cei care puteți și doriți să donați, luați legătura cu Adrian (fiul) la numărul de telefon +40744761000 , deoarece în prealabil trebuie verificată documentația.

Donarea se poate face cu mențiunea: pentru Turturică Ion – Buzău – ATI Spitalul Județean Buzău.

 Pentru cei care nu sunteți din Buzău și vreți totuși să ajutați, luați legătura cu Adrian și găsim soluții pentru a dona...

Informație actualizată (joi 13 august): Facem apel la toți cei care au fost diagnosticați pozitivi cu Covid și vindecați, să doneze plasmă pentru cei care acum se luptă în ATI-urile din toată țara. Conform informațiilor de până în acest moment, deși puține, plasma poate face diferența dintre viață și moarte în rândul celor internați cu forme grave.

2. Avem rugămintea să NU MAI APELAȚI numărul lui de telefon. Pentru orice informație/problemă etc, luați legătură cu Adrian la 0744761000 ori cu ceilalți membrii ai familiei.

3. Vă rugăm, nu îi mai trimiteți mesaje pe whatsaap, deoarece depune foarte mult efort pentru a vă răspunde. Vă rugăm, înțelegeți că situația nu este chiar bună și nu poate răspunde la mesaje.

4. Omenește se face tot ce ține atât de noi cât și de cadrele medicale, însă avem încredere că totul este sub supravegherea Marelui Medic – Dumnezeu.

5. Vă rugăm, distribuiți acest mesaj, cu scopul de a găsi donatori.

Vă vom ține la curent.


Vă mulțumim din suflet & multă sănătate”, a transmis familia Turturică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel